Welcome!

Îmi cer permisiunea să mă introduc: Sunt motanul fericit al revistei Off-Time! Pe aceasta pagină vă voi povesti unele întâmplări din viața mea de pisică. În curând împlinesc 1 an, deci nu sunt bătrân,  daca nu mă pun în pericol pot să trăiesc mult, mult! În plus știu ca pisicile au 9 vieți! Dar nu îmi aduc aminte de vreo viață anterioară așa că presupun că aceasta este prima mea viață!

Vă doresc ca fiecare zi să vă fie bună! Eu cam dorm ziua și nu sunt activ ca voi oamenii, pe seară devin mai vioi  și noaptea…. o ce bine e noaptea, cu neamul meu pisicesc! Povestim despre stăpânii noștri, care mai de care ne lăudăm! Ce-am mâncat și ce am mai stricat!Cu toții suntem curioși! Dar nu pot să stau cât vreau la povești, pentru că vreau să mă alinte stăpânul meu și el nu prea are mult timp, este foarte ocupat! Și în plus îmi place să dorm la căldurică, pe raftul meu de sus și nu afară căci e umed și cam frig!

Deși mulți dintre vecinii mei sunt prietenoși,  mai sunt și  excepții cum ar fi câinii, care mă tot latră și sunt foarte agitați cănd mă văd! De cănd m-au forțat să mă urc în vărful bradului, de m-a luat amețeala, iar stăpâna mea s-a pus în pericol cu o scară uriașă să mă salveze, am înțeles că nu mă prea iubesc! Vai, vai ce speriat am fost! O să vă povestesc asta într-o poveste separată. De atunci stau pe partea mea de gard și nu îi vizitez pe vecinii mei canini!E mai sigur așa chiar dacă între timp am mai crescut și bradul nu mi se mai pare așa de înalt! În plus, sunt sigur că mi-am îmbunătățit abilitățile! Acum fac excursii și pe acoperiș! Ce mai, sunt foarte mândru de mine!

Sunt motanul fericit al revistei Off-Time!

Welcome! Pe curănd…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here