Termeni și Condiții

Off-TIME respectă drepturile de proprietate intelectuală ale altor creatori de continut. Ne așteptăm ca și utilizatorii noștri să facă același lucru. Licența de a utiliza acest site, toate drepturile de autor, mărcile comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală utilizate în acest site și conținutul acestuia (inclusiv, dar fără a se limita la web design, text, grafică, și toate codurile software și sursa conectată cu Website-ul) sunt deținute de către sau licențiate de https://www.off-time.ro sau în alt mod utilizate de către https:// www.off-time.ro, așa cum este permis de lege. Aceste drepturi sunt protejate de legile și tratatele din întreaga lume.

La accesarea acestui site sunteți de acord că veți avea acces la conținutul său exclusiv pentru uz personal, în scop necomercial. Nici o parte din conținut nu poate fi descărcată, copiată, reprodusă, republicată (inclusiv prin republicare pe un alt site web), transmisă, stocată, vândută sau distribuită fără acordul prealabil scris al titularului drepturilor de autor. Aceasta exclude descărcarea, copierea și / sau imprimarea de pagini ale acestui site pentru uz personal, în scop non-comercial.

Notificare privind încălcarea drepturilor de autor

Cu toate că se iau măsuri pentru a obține permisiunea deținătorului drepturilor de autor original al materialelor afișate, există situații în care atribuirea informațiilor privind drepturile de autor pentru materiale nu este cunoscută.

Dacă sunteți de bună-credință și cunoașteți că un articol protejat de un drept de autor a fost postat pe acest site fără autorizație, puteți trimite o notificare privind încălcarea drepturilor de autor.

Notificarea trebuie să includă următoarele elemente:

1) o adresă de e-mail, adresa fizică sau numărul de telefon, astfel încât să vă putem contacta;
2) o descriere clară și completă a drepturilor de autor ce considerați că au fost încălcate;
3) URL-ul sau altă locație de identificare a lucrării care se presupune că încalcă drepturile de autor;
4) o declarație că aveți cunoștință de faptul că utilizarea materialului în maniera reclamată nu este autorizată de deținătorul drepturilor de autor, agentul său, sau de lege;
5) o declarație, făcută sub incidenta legilor referitoare la falsul in declaratii, că informațiile de mai sus sunt corecte și că sunteți deținătorul drepturilor de autor sau sunteți autorizați în mod legal să acționați în numele său;
6) semnătura fizică sau electronică a deținătorului drepturilor de autor sau a unui reprezentant autorizat al deținătorului drepturilor de autor; pentru a satisface această cerință, este posibil să introduceți numele legal complet (nu al unei companii), în partea de jos a notificării.

Vă rugăm să ne transmiteti informațiile mai sus mentionate prin e-mail la: office@off-time.ro.

Revizuirea notificării de încălcare a drepturilor de autor poate dura până la 10 zile lucrătoare, vă rugăm să aveți răbdare.

De asemenea, va incurajăm sa ne contactați cu informații privind sursele originale, în cazul în care nu sunt menționate pe site.

Modificări aduse acestei politici referitoare la drepturile de proprietate intelectuală.

Este posibil să actualizam din când în când politica noastră referitoare la drepturile de proprietate intelectuală. Vă vom notifica în legătură cu orice modificări ale acestei politici.